Euro-Tel a lansat magazinul online Cartuse-Imprimante.Net, oferindu-le clientilor online o gama variata de cartuse pentru diverse echipamente, un stoc variat, posibilitatea platii online cu cardul, consultanta telefonica in alegerea cartuse imprimanta si livrare rapida oriunde in Romania.

Cartuse-Imprimante.Net a fost conceput special pentru clientii care apreciaza avantajele comertului online: economisirea timpului, posibilitatea de a viziona si cauta cartuse imprimanta 24 de ore din 24 si eliminarea distantelor pana la magazinele de cartuse. Marea majoritate a cartuse imprimanta comercializate de Cartuse-Imprimante.Net sunt in stoc, astfel ca timpul de livrare al acestora este extrem de mic.

Cu marci cunoscute precum: cartuse HP imprimanta, Canon cartuse imprimanta, Epson, cartuse imprimanta Lexmark, Xerox, Samsung, Konica Minolta, Ricoh, Kyocera Mita, Oki, Brother, Dell, Toshiba, Sharp, IBM, Oce, Nashuatec, Olivetti, Philips, Tektronix, Gestetner, Seikosha, cartuse imprimanta Panasonic, Star, Utax, Citizen, Nec, Printronix, Tally Genicom, Fujitsu, Rex Rotary, cartuse imprimanta Sagem, Triumph Adler, Siemens, Smith Corona, Cartuse-Imprimente.Net ofera certitudinea unui magazin online cu varietate de cartuse pentru imprimante, multifunctionale cartuse imprimanta, copiatoare cartuse imprimanta si faxuri. Un magazin online de nisa, specializat in vanzari de cartuse imprimanta.

Magazinul are implementat sistemul de plata online cu ajutorul cardurilor bancare, oferind cel mai comod mod de a achita o comanda de la distanta. Tranzactiile online cu cardul sunt la fel de sigure ca si cele din mediul fizic si nu implica nici un comision suplimentar cartuse imprimanta.

Am considerat ca vanzarile online de cartuse imprimanta, in Romania, alcatuiesc un segment care nu este foarte bine exploatat. Exista magazine online cartuse imprimanta care nu ofera o experienta placuta utilizatorilor. Asa ca, ne-am gandit sa le oferim noi!
a declarat domnul Razvan Badu, director al Euro-Tel

Despre Euro-Tel
Euro-Tel este compania care opereaza brandul Cartuse-Imprimante.Net
Firma specializata in vanzari cartuse imprimanta offline si online, cu experienta de 10 ani.

Advertisements